Als uw business controller is het mijn ambitie uw organisatie te helpen uw doelstelling te bereiken met goed financieel management. Mijn missie is geslaagd wanneer ik voor uw onderneming (financiële) meerwaarde heb gecreëerd.

Na vele jaren te hebben gewerkt in zowel de profit als non-profitsector, heb ik in het najaar van 2016 besloten als zelfstandig business controller te starten. Ik wil graag mijn kennis en ervaring delen en inzetten binnen verschillende bedrijven. Vanuit oprechte interesse voor de business achter de cijfers beschouw ik mijzelf als verbindende factor tussen finance en business.

Ervaring

Door mijn brede financiële ervaring kan ik u naast Business Control ook op veel andere terreinen van dienst zijn waar u als MKB-er mee te maken heeft. Met mijn Noord-Hollandse nuchterheid en een ondernemende echtgenoot binnen het MKB, spreek ik de taal van u als ondernemer en weet ik als geen ander wat er speelt.

  • Bij ABN AMRO gaf ik als gecertificeerd financial planner geïntegreerd totaaladvies aan DGA’s op gebied van financieringen, hypotheken, pensioen, beleggingen en vermogensstructurering.
  • Binnen het bedrijf van mijn echtgenoot Koppes Bouwkunde heb ik als controller managementinformatie ontwikkeld en processen verbeterd, waardoor meer rendement kon worden behaald.
  • Als businesscontroller binnen een grote organisatie in de gezondheidszorg was ik financieel sparringpartner binnen het MT en ondersteunde ik met rapportages, analyses, begrotingen en business cases.
  • Binnen een MKB accountantskantoor heb ik ervaring opgedaan in het samenstellen van jaarrekeningen en belastingaangiften.

Wilt u nog meer weten over mijn kennis en ervaring?

Eigenschappen

Door mijn sterk analytisch en strategisch denkvermogen doorzie ik snel financiële verbanden/consequenties en dring ik snel door tot de kern van het probleem. Daarnaast ligt mijn kracht in het helder en begrijpelijk communiceren op verschillende niveau’s binnen een organisatie. Tot slot ben ik ondernemend, klant- en resultaatgericht.